Poniżej - Góra lewa z tarasem - Główny Budynek

20170422_181940

 

Poniżej: Dół w Starym budynku z wyjsciem na ogród ( mniejszy budynek )

20170603_125306

 

 

 

 

20170903_111244

 

Poniżej - Góra Prawa z tarasem - Gówny Budynek

Resized_20170819_162929-1

Resized_20170819_162949 

Oferta zorganizowania przyjęcia okolicznościowego w Oberży pod Złotym Prosiakiem w Nieborowie.

 

Impreza pierwsza składająca się z przygotowania dwóch dań gorących ( zupa i drugie danie) do wyboru z karty dań, przystawki, zakąski, napoje, kawa, herbata, deser ( mix ciast: sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe lub puchar lodowy ).

W skład oferty wchodzą dania drugie do 28zł, dania powyżej tej kwoty za dopłatą.

Oferta organizowana od min. 15 osób dorosłych. Oferta: 5 h ( z możliwością przedłużenia za dopłatą )

Oferta obowiązuje od poniedziałku do soboty. Najpóżniejsza godzina rozpoczęcia przyjęcia - godzina 19:00

Cena od osoby 80 zł.

 

 

Impreza druga składająca się z przygotowania trzech posiłków gorących ( 1 x zupa i 2 x drugie danie) do wyboru z karty dań, przystawki, zakąski, napoje, kawa , herbata ,deser ( mix ciast: sernik, szarlotka, ciasto czekoaldowe lub puchar lodowy )

W skład oferty wchodzą dania drugie do 28zł, dania powyżej tej kwoty za dopłatą.

Oferta organizowana od min. 15 osób dorosłych ( od poniedziałku do soboty ). W niedzielę od min. 20 osób dorosłych. Oferta: 7 h ( z możliwością przedłużenia za dopłatą ). Najpóźniejsza godzina rozpoczęcia przyjęcia - godzina 18:00.

 

Cena od osoby 100 zł.

 

 

Impreza trzecia ( przyjęcie weselne) składająca się z pięciu posiłków gorących ( dwóch zup i trzech głównych drugich dań ) do wyboru z karty dań lub na specjane zamówienie klienta. W skład oferty wchodzą również: przystawki, deser, owoce, ciasta, cukierki, tort, chleb weselny, napoje zimne ( gazowane i niegazowane) oraz napoje gorące w formie bufetu (kawa, herbata) .

Przyjęcia weselne rozpoczynamy od godz.17.00. Czas trawnia do 6:00 dnia następnego.

Przyjęcia weselne organizujemy od min. 90 osób dorosłych do maksymalnie 95 osób ( na jednej sali )

Cena od osoby 200 zł.

 

 

Impreza czwarta ( komunie) składająca się z trzech posiłków gorących( 1 x zupa, 2 x drugie danie). Do tego podawane są owoce ,ciasta, cukierki, tort 10 dag na osobę. W ofercie przystawki, zakąski, napoje, kawa, herbata, deser.

Oferta organizaowana przy min. 20 osobach dorosłych.

Cena od osoby 170 zł.

 

 

Dzieci do lat 3 bezpłatnie, od 3 do 6 lat 50% ceny.

 

 

Oferta zorganizowania kolacji wigilijnej 

Impreza pierwsza

 Zupa grzybowa z łazankami lub barszcz czerwony z uszkami

Karp, dorsz lub pstrąg smażony podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z kiszonej kapusty.

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa

Kapusta z grzybami

Śledzie z żurawiną

Pulpeciki rybne z sosem tatarskim

Rolada ze szpinakiem i łososiem

Sałatka z makreli

Kompot z suszu

Sernik, makowiec, piernik

Napoje gazowane , soki, kawa, herbata

Oferta organizowana przy min. 20 osobach dorosłych. Oferta: 5 h

Cena od osoby 100zł

 

 

Impreza druga

Zupa grzybowa z łazankami lub barszcz czerwony z uszkami

Karp, dorsz lub pstrąg smażony podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z kiszonej kapusty.

Pierogi z kapustą i grzybami

Krokiety rybne

Gołąbki z ryżem

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa

Kapusta z grzybami

Śledzie z żurawiną

Pulpeciki rybne z sosem tatarskim

Rolada ze szpinakiem i łososiem

Sałatka z makreli

Kompot z suszu

Sernik. makowiec, piernik

Napoje gazowane, soki, kawa, herbata

Oferta organizowana przy min. 20 osobach dorosłych. Oferta: 7 h

Cena od osoby 120 zł

 

Rezerwacjami na przyjęcia okolicznościowe (szczegóły, menu, informacje ) zajmujemy się od poniedziałku do środy w godzinach od 14 do 19. Drogą teleofniczną najlepiej między 12:00 a 14:00.

Restauracja jest monitorowana

 

Przystawki:

  1. Deska wędlin i serów regionalnych
  2. Pasztet z żurawiną
  3. Śledzie z cebulą i papryką faszerowaną
  4. Pomidory z mozzarellą i ogórek świeży
  5. Szparagi zapiekane w cieście francuskim i szynką parmeńską
  6. Śliwka w boczku
  7. Satka z serem feta
  8. Sałatka z rukoli z sosem truflowym
  9. Roladki faszerowane z bakłażanem
  10. Swojski smalczyk z ogórasem
  11. Sałatka z makreli
  12. Kuleczki mięsne z sosem tzatzyki
  13. Pieczywo

Przystawki mogą ulec minimalnej zmianie ( wymiana na inne )

Na imprezy okolicznościowe każdy rodzaj przystawki przeliczamy po jednej porcji na 10 osób dorosłych.

 

 




Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: "Europa inwestująca w obszary wiejskie".
Operacja pn. "Rozwój działalności gospodarczej pod nazwą Oberża pod Złotym Prosiakiem w Nieborowie"
mająca na celu rozwój działalności gospodarczej pod nazwą "Oberża pod Złotym Prosiakiem" świadczącej usługi turystyczne na obszarze LGD i wprowadzenie rozwiązań pro środowiskowych w przedsiębiorstwie projektodawcy poprzez realizację inwestycji, stworzenie 2 miejsc pracy dla osób bezrobotnych i wprowadzenie innowacyjnego produktu turystycznego na obszarze LGD
współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania"Wsparcie na wdrożenie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.


projekt oraz wykonanie: Strony internetowe Łowicz