20170422_181940

 

20170603_125306

 

 

Oferta zorganizowania przyjęcia okolicznościowego w Oberży pod Złotym Prosiakiem w Nieborowie.

 

Impreza pierwsza składająca się z przygotowania dwóch dań gorących ( zupa i drugie danie) do wyboru z karty dań lub na specjalne zamówienie klienta, przystawki, zakąski, napoje, kawa, herbata, deser.

W skład oferty wchodzą dania drugie do 26zł, dania powyżej tej kwoty za dopłatą.

 

Oferta obowiązuje od poniedziałku do soboty.

Cena od osoby 70 zł.

 

 

Impreza druga składająca się z przygotowania dwóch zestawów dań po dwa posiłki gorące ( 2 x zupa i 2 x drugie danie) do wyboru z karty dań lub na specjalne zamówienie klienta, przystawki, zakąski, napoje, kawa , herbata ,deser .

W skład oferty wchodzą dania drugie do 26zł, dania powyżej tej kwoty za dopłatą.

Cena od osoby 100 zł.

 

 

Impreza trzecia ( przyjęcie weselne) składająca się z trzech zestawów dań po dwa posiłki gorące ( 3 x zupa, 3 x drugie danie) do wyboru z karty dań lub na specjane zamówienie klienta, przystawki, zakąski, owoce, ciasta, napoje , kawa , herbata, deser.

Przyjęcia weselne rozpoczynamy od godz.17.00.

Cena od osoby 180 zł.

 

 

Impreza czwarta ( komunie) składająca się z dwóch zestawów dań po dwa posiłki gorące ( 2 x zupa, 2 x drugie danie). Do tego podawane są owoce ,ciasta, cukierki, tort 10 dag na osobę. W ofercie przystawki, zakąski, napoje, kawa, herbata , deser.

Cena od osoby 150 zł.

 

Dzieci do lat 3 bezpłatnie, od 3 do 6 lat 50% ceny.

 

 

Oferta zorganizowania kolacji wigilijnej 

Impreza pierwsza

 Zupa grzybowa z łazankami lub barszcz czerwony z uszkami

Karp, dorsz lub pstrąg smażony podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z kiszonej kapusty.

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa

Kapusta z grzybami

Śledzie z żurawiną

Pulpeciki rybne z sosem tatarskim

Rolada ze szpinakiem i łososiem

Grzanki z pastą 

Kompot z suszu

Sernik, makowiec, piernik

Napoje gazowane , soki, kawa, herbata

Cena od osoby 80 zł

 

 

Impreza druga

Zupa grzybowa z łazankami lub barszcz czerwony z uszkami

Karp, dorsz lub pstrąg smażony podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z kiszonej kapusty.

Pierogi z kapustą i grzybami

Krokiety rybne

Gołąbki z ryżem

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa

Kapusta z grzybami

Śledzie z żurawiną

Pulpeciki rybne z sosem tatarskim

Rolada ze szpinakiem i łososiem

Grzanki z pastą

Kompot z suszu

Sernik. makowiec, piernik

Napoje gazowane, soki, kawa, herbata

Cena od osoby 100 zł

 

Menu na imprezy okolicznościowe ustalamy od poniedziałku do środy w godzinach od 14 do 20.

Restauracja jest monitorowana

 

Przystawki:

  1. Półmisek wędlin pieczonych i wędzonych
  2. Deska serów regionalnych
  3. Duet śledziowy
  4. Sałatka z kurczakiem
  5. Ryba po grecku
  6. Śliwka w boczku
  7. Kiełbasa smażona z cebulą podawana z kapustą wiejską (przekąska ciepła) 
  8. Sałatka z serem feta
  9. Pikle
  10. Jajka faszerowane (szynka, pieczarki)
  11. Swojski smalczyk z ogórasem
  12. Zimne nóżki
  13. Grzanki
  14. Pieczywo
  15. Soki/Napoje gazowane
  16. Kawa/ herbata
  17. Deser

Na imprezy okolicznościowe każdy rodzaj przystawki przeliczamy po jednej porcji na 7 osób dorosłych.

 

 




projekt oraz wykonanie: Strony internetowe Łowicz